Uppdatering

Jag skulle vilja dricka massa alkohol sa att jag kan glomma bort allt ett tag, men NEJ jag far ju inte dricka pga mina mediciner!

Lordag

Jag kanner mig trott, bada psykiskt och fysiskt. Faktisk mest psykiskt, de kanns som om jag inte har nan energi till nat. De kanns som om de har varit valdigt manga motgangar nu med, bilen som paja, kontokortet som forsvann och alla skit med min lilla sjukdom.. Jag orkar lixom inte, nat maste ga ratt oxa. Och naste vecka e de min fordelsedag.. och jag kanner inget, ingen lycka lr nat. Och ni alla som kanner mig, vet att jag vanligtvis borjar rakna ner 3 manader innan fodelsedag. Och att jag alskar min fordelsedag.. Men de kanns inte som jag orkar, de kanns bara trakigt. De kanns som allt jag nagonsin tanker pa nu for tiden, e min sjukdom, doktorsbesok och mediciner, De kanns som om de har tagit over mitt liv! 

De kanns bara jobbigt att ha ungarna, forsoker vara ute med dom sa mycket som mojligt och gora roliga saker, men de funkar lixom inte..

Ska hanga med Malin ikvall, de ska blir kul!

Projekt Revolution



Bild1-2 ja du undra vad jag haller pa med!
3. Taking Back Sunday e pa scen.
4. HIM spelar
5. Chester fran Linkin Park
6 Ville Valo fran HIM
7. Linkin Park spelar

Usch fick precis en rakning pa 70 dollar for massa blodprover jag blev tvungen att ta.
Hamtade ut mediciner for 30 dollar har om dagen och ska hamta ut mer ikvall.. Skit kul att se pengarna bara rinna ivag!

Idag var jag hos doktorn och larde mig att ge mig sjalv en spruta. Far se hur de gar pa sondag!

Torsdag

Borjade jobba kl 8 efter ha sovit ca 6 timmar. Linkin Park konsertet var ju igar. Berattar mer om den senare nar jag har tid att skriva ett langt inlagg..
Runt kl 10 akte jag och ungarna till Green Lake, dar vi mote Elle och hennes 3 ungar.. Jag och Elle gick med barnvagnen medans Anya och Jonas cyklade. Sen fick ungarna lela lite pa lekplatsen.
Vi kom precis hem och nu ska vi ata lite lunch.
Ska forsoka hinna med ett langre inlagg senare. Hinner ju aldrig med langa inlagg pa dagarna eftersom jag jobbar..


Mandag.

Maste kolla me doktorn pa fredag om vi kan hoja dosen pa min medicin for jag kanner av min hand och min fot e svullen.
Jag forsokte uppdatera igar men da fungerade inte blogg.se. Men jag ska forsoka skriva om helgen senare idag, men har inte tid nu, for de e dax for lunch!

Fredag.

Jeppie antligen fredag! Jobba 6 timmar till sen e jag ledig resten av helgen!
Skont!
Igar kvall skulle ungarna pa fodelsedags kallas sa deras mamma kom hem kl 16.30 och akte strax dar efter, skit skont, jag gick ut och sprang och sen at jag middag. Sen hade jag ingen anning om vad jag skulle gora, jag har ju aldrig sa mycket tid pa kvallarna, sa jag gick och la mig framfor tvn. Ganska skont faktiskt! Ungarna och min vardmamma kom hem runt 8 och min vardpappa dar efter, men jag laste in mig i tv rummet!

Imorse fick jag borja kl 07.30, helt okey jag sov i soffan tills kl 8 da Jonas och jag hade frukost, Sen vackte jag Anya och kladde pa sig och vi akte oc doppade av JOnas pa hans skola. Sen kom vi hem och ANya kolla pa tv i en timme medans jag sov. Och nu har vi jobbat lite en hennes workbook. Nu e de snart dags for lunch.

Vadret e vardelost har, har regnat hela dagen!

Torsdag eftermiddag.

Ringde doktorn idag, har fatt en tid nasta vecka sa att dom kan lara mig om hur jag ger mig sjalv en spruta!
E lite spannande iaf..

Torsdag, runt lunch..

Jag gillar inte rikigt hur bloggen ser ut.. skulle vilja andra bakrunden och lite grejer..

Jippie ag e nere pa att bara ta 8 tableter om dagen! Fast pa sondagar blir de 13..! Men fan snart kommer de bara bli 2 om dagen!

Torsdag morgon.

Ah vi at Tacos igar, de var sa jakla gott! Efter middag gick jag ut och sprang och sen blev de bara till att kolla pa tv resten av kvallen och innan jag gick och la mig hann jag titta lite pa A7X dvdn. Den e underbar. A7X e mitt favorit band just nu!

Idag borjade jag jobba kl 8 och ungarna var redan uppe.. Jag hade hoppas att dom skulle sova lange, emn icke,
Jonas e hemma hela dagen, sa vi maste hitta pa nat kul medans Anya e pa art class.. Vad vet jag inte..
Mamma ringde precis och sa grattis pa namnsdagen! De var snallt..
image136

I helgen blir de nog till att jobba fredag, och ga pa den stora arliga Microsoft picnic pa lordag, Picnicen e skit kul, jag var dar forra aret, Massa gratis mat och dricka. Pa lordag kvall sa far vi se vad vi hittar pa. Jessie e har uppe eftersom hon ska med pa picnicen..

Arg..

Jag kanner mig arg,
Men vi ska ata Tacos sa jag hoppas att jag blir lite gladare av de!

Ondag eftermiddag.

Jag slappte av Anya pa art camp och sen akte ag hem och kollade lite pa datorn, sen gick jag ut och sprang, men fan va de regnade. Usch de bara oste ner..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen titta lite pa tvn, innan jag maste hamta henne igen.,.

Maste ringa doktorn oxa, och fa ny medicin. Men jag vet inte om jag har rad lr om jag har lust att ge mig sjalv en spruta en gang i veckan! Laskigt!

1 vecka kvar tills jag ska fa se Taking Back Sunday, Saosin, Linkin Park, HIM och massa andra band.!

Sean Kingston- Beautiful Girls

E den har laten stor i Sverige?
Den e riktigt stor har iaf!


Onsdag.

Sorry att jag inte skrev igar,, men min vardmammas kompis har varit har sen i lordags och gar hangde hon har hemma hela dagen sa jag blev tvungen att ta hand om ungarna hela tiden. Vi akte till biblan pa formiddagen och sen vid 1 korde vi Anya till camp och jag och Jonas akte hem till Arzu, sa Jonas kunde leka med Alex.

Sen efter jobbet sa akte jag till apoteket och hamtade ut mer medicin for ca 500 kr, skit kul. Och sen gick jag ut pa en promenad.

Imorse fick jag borja kl 7, vilker var skont for jag kunde sova i soffan en halv timme innan ungarna vaknade, Sne korde vi Jonas till skolan och nu sitter vi har, Anya kolla pa tv och ag sitter vid datorn.
Vet inte inte riktigt vad vi ska gora idag, de regnar och e skit trakigt vader. Men vi 1 ska Anya pa camp sa de ska  bli skont med lite ensam tid.!

Mandag eftermiddag!

Nar Anya och jag skulle aka och hamta Jonas sa hittade jag ett paket utanfor dorren. De var min Avenged Sevenfold DVD som inte trodde skulle komma forens imorn! Nu har jag nat att titta pa ikvall!
image135


Ah jag blir sa trott pa min javla forsakring, som sa att alla mina lakar besok och allt skulla ga pa forsakringen, men icke sa Nicke nu skickar dom ut massa rakningar. Vilket inte e sa jakla kul. Jag tror inte att jag har rad att vara sjuk langre!

Mandag formiddag!

I lordags skulle jag ha traffa Malin och Jessie pa dagen men de blidde inte av pga att trafiken var forjavlig,
Jag akte istallet med min vardmamma och handlade lite mat. Och sen tog jag de lugtn. ag borjade jobba runt kl 6 pa kvallen, Vi at lite middag, makaroner och kottbullar och sen lekte vi ute i ungarnas barnpool. Ungarna var skit snalla och somnade valdigt enkelt. Nar ungarna somnat sa borjade jag kolla pa Lost! Jag alskar Lost. 
Kl 01.00 kom mina vardforaldrar hem och jag hoppade in i bilen for att aka en halv timme for att ga pa fest. Nar jag kom dit var de hog musik, nan grat och nagra drack.. Vi spelade pingis, och nagra andra spealde biljard och sen var jag dj ett tag. Festen borjade do ut runt halv 4 sa da hoppade jag in i bilen och akte hem och la mig och sov.
Nu nar jag e nykter sa borjar tvivla pa om jag nagonsin vill dricka igen, man ser ju lixom hur folk beter sig pa fyllan!

Igar sondag sa kom Jessie och Malin hit och jag lagade lite pankakor at dom till frukost och sen bar de av till stranden dar vi lag hela dagen. Skit skont, Vattnet var tom varmt! Nar ag kom hem fran stranden var jag ensam hemma sa jag kollade pa ett avsnitt av Lost och sen gick jag ut och sprang.

Idag e Anya sjuk, hon har feber. Sa de blir till att bara ta de lugnt hela dagen! Kolla pa tv och sova. Och jag maste stada!

Fredag kvall!

Igar kvall efter jobbet kande jag att jag orkade bara inte sitta hemma. Sa jag och Malin bestamde oss for att vi skulle kopa med oss lite mat och satta oss pa nan strand och ata och sen bada. Jag skulle ha slutat 17.30, men mina vardforaldrar var 1 timme sena pga traffiken. Men jag hoppade iaf in i min lilla volvo nar dom kom hem for att aka in till Seattle och hamta Malin. Men forst var jag ju tvungen att ta mig over 520 bron, vilken alltid e massa trafik pa.! De tog mig bara ca 40 min fran mig till Malin. Utan trafik tar den knappt 10. Nar jag kom till Malin bestamde vi oss for att satta oss pa nat stalle med veranda och vanta pa att trafiken skulle lugna ner oss och sen aka till stranden.. Vi hittade ett gullig mexicanskt stalle i Fremont. Sen akte vi till en strand som heter typ Golden Sands. Men de var massa folk och havs vatten dar, sa vi badade aldrig, men vi satt och snackade ett bra tag.
Sen slappte jag av Malin hemma hos henne och begav mig hemmat, men nar jag skulle pa bron sa tog de stop. Dom hade stangt ett korfelt av nan anledning, sa de tog mig ett litet tag att komma hem.

Idag sa skulle ag borja jobba kl 9, men kl 8.30 knackade de pa min dorr och de var min vardmamma som fragade om jag kunde borja redan da. Helt okey sa jag och gick och la mig i soffan och sommade om. Runt 09.15 kom Anya upp och vi hade lite frukost och kollade pa tecknat!
Runt kl 11 begav vi oss till bibblan for att lana lite bocker, sen hem, ata lunch och skjutsa Anya till en playdate.
Jag akte ner till mat affaren och kopte balsam och schampo och sen hem for att sitta vid datorn ett tag och sen ga ut och springa. Usch de var jobbigt. de var kvavt ute.
Jag at ost och skinka mackor till lunch och sen tog jag de bara lugnt framfor tv, tills kl 16.30 da jag var tvungen att hamta Anya och sen akte vi och hamtade Jonas och vi stannade pa mataffarnen pa vagen hem for att kopa saker till hamburgare.
Ungarna alskade mina hamburgare och nu leker dom snallt i sitt rum.
Jag ska val jobba till ca 11 ikvall tror jag.
Och sen e jag ledig pa dagen imorn och pa kvallen jobbar jag for min vardmammas basta kompis kommer hit fran Chicago, sa dom ska ut och festa. Och nar dom kommer hem runt 2 pa natten ska jag aka hem till en kompis som har fest!

Jag maste fundera ut vad jag vill ha i fodelsedagspresent sager min syster, men de e sa svart att veta eftersom de maste ga att skicka fran Sverige. Smycken e alltid kul! Inge pilgrip dock, e trott pa de och de e inte riktigt min stil.
Men jag tror att min kara syster kan komma pa nat hon e smart!

Senare

Nu ska jag ut och springa. Sen ska jag ata lunch. Och sen senare nan gang sa ska jag uppdatera min blogg..

Bilder fran 4th of july.



Bild 1-3 ar bara bilder fran Gas works park dar vi var! Jessie, jag och Elle kom dit vid 5, fyrverkerierna borjade vid 10, Tanten som satt framfor oss hade suttit dar sen kl 10 pa morgonen.
4. Elle och Jessie
5. Jag ater en hamburgare
6. Seattle
7. Innan fyrverkerierna sa kom en helkopter flugande med den amerikanska flagga under sig..
8. Bara en vacker bild.
9. Fyrverkerierna

Torsdag.

2 dagar kvar till "helgen". Ska val inte kalla de helg med tanke pa att jag tror att jag jobbar bade fredag och lordag kvall. Men jag far extra betalt. Ska fan se till att spara dom pengarna, for jag behover semester. Jag haller pa att bli galen! Jag maste bara komma ifan huset och ungarna for nagra dagar, bara en helg, Men jag e sa trott att allt alltid ska hanga pa hur mycket pengar man har.

Men jag kan iaf se fram emot konsertet som e om 2 veckor och sen veckan efter de e de min fodelsedag.
Men jag tror serios att jag kommer bli galen, 8 veckor till med Anya hemma fran skolan.
Jag kanner att jag e fardig som aupair, men jag kommer ihag att jag kande sa har forra sommaren oxa, nar Anya var hemma.

Jag blir lixom galen pa att stada upp skit som inte ens e min egen. Stada efter 4 pers e inte kul!
Jag alskar sommaren, men just nu vill jag bara att den ska vara over. 

Onsdag!

Sorry att jag inte skrivit nat idag, har knappt vart hemma alls..
Borjade kl 8 imorse sa jag tog en promenad innan jobbet.
Vid kl 9 korde vi (jag och anya) Jonas till dagis och sen kom vi hem och packade matsack och sen begav vi oss till stranden, pa stranden mote vi Arzu och hennes unge William. Vi stannade dar tills kl 1 da Anya hade artcamp. Jag akte hem och satt i soffan och glodde pa Lost tills kl var 4. De gick inte att rora pa sig for de var aldeles for varmt..
Sen hamtade ag ungarna och vi akte hem dar maten var redo. Thai mat! mums..
Men nu ska jag vandra ner till Tullys och kopa lite mjukglass..!

Tisdag eftermiddag.

Jag och Jonas akte till stranden. Ruskigt varmt, Arzu ( aupair) och hennes ungar Alex och William var dar en stund.
Jag simmade t.o.m, sa varmt var de.. Jag doppade huvudet oxa, men de vara bara for att jag vat tvungen for jag forsoker lara Anya och Jonas att doppa huvudet utan att vara livradda!
Kl 4 var vi tvungna att plocka upp Anya fran artclass, vi tog aven med hennes kompis Kaitlin hem, sa hennes mamma kunde jobba lite. Och dom ska nu leka och ata middag tillsammans. Jag slutar jobba kl halv 7 och for hoppningsvis kommer Jessie upp ikvall sa jag hinner umgas lite med henne!
De blir val stranden imorgon oxa, For de ska vara 45 grader imorn med!
Nej nu maste jag bora tanka pa mat!

Tisdag formiddag!

Jag har nu torkat av alla bankar i koket, damsugit mattorna i huset, plockat ur diskmaskinen, vikt tvatt, och slangt i ny tvatt i maskinen.
Anyas pappa har hamtat henne sa nu e de bara jag och Jonas hemma. Jag ska sopa av golven och sen blir de val till att leka lite med Jonas..
Vadret e underbart! Solen skiner! Langtar verkligen efter att fa aka till stranden!
Fick namnsdag paket av farmor igar, choklad, tidningar och strumpor. Precis vad jag behovde, kanske inte choklad dock! Men glad blev jag.. Kanske skulle vantat med att oppna de tills de faktiskt var min namns dag, men 9 dagar e pa tok for lang tid att vanta! Iaf om man heter Sara Rautio 


Tisdag.

Fick borja 08.30 imorse skont med lite sov morgon, lr de blev val inte sa mycket sov morgon. jag gick upp kl 05.30 gick ut pa en 45 min promenad och sen duschade och sen gick jag och la mig och sov igen, skitskont, Sen vid 08.30 korde jag och ungarna min vardmamma till jobbet for volvon e fortfarande paj, men dom ska komma och fixa den idag,!

Idag blir en konstig dag, Anya ska till doktorn vid 10.30 sen kommer hon hem och vi ater lunch och sen kor jag henne till artclass och medans hon e dar sa aker nog jag och Jonas till stranden, de ska tydligen vara 45 grader ute idag, sa de kan vara skont att kunns svalka sig lite.

Aterigen mandag.

Borjade jobba halv 8 imorse. Jag och Jonas tog de lugnt framfor tvn innan vi vakte Anya och gjorde ordning oss for att kora Jonas till skolan. Idag var de vattendag pa skolan sa Jonas var jatte glad over att aka dit.
Jag och Anya kom hem och Anya kollade pa tecknat medans jag sov i soffan och sen laste hon en halv timme och nu jobbar hon i skolbok bara for att halla hennes hjarna lite aktiv nar hon har sommar lov.
Snart blir de lite lunch och sen ska jag kora Anya till artclass och da e jag ledig i 3 timmar, och de blir de ut och springa!

Och ja, jag gick ut och sprang igar kvall, jag hade absolut ingen lust, men jag bestamde mig for att ga pa en promenad iaf, men nar jag kom till korsningen dar jag antingen kan att ga rakt fram och bara ga, lr svanga hoger och springa, sa bestamde jag mig for att springa, de var ganska skont men grymt jobbigt for mina ben var inte riktigt sa pigga!

Nu lunch!

Sondag

Sa igar kvall jobbade jag allsa. de var ganska lugnt, ungarna gick och la sig utan problem och sen kollade jag pa Laguna Beach och Live Earth. Foo Fighters var verkligen riktigt grymma!
Mina vardforaldrar kom hem kl 01.00 fulla och glada och jag stannade uppe och pratade med dom, sa jag kom val i sang runt kl 2.
Vaknade ca kl 10.00 imorse men lag kvar i sangen tills kl 11, var riktigt skont att bara ligga och dra sig ett tag. Och ungarna var faktisk tysta for en gang skull!

Nar jag kom upp var frukosten fardig, stekta agg,, mums

Sen hoppade hela familjen in i bilen och akte och storhandlade. Vi handlade hur mycket som helt.
Nar vi var pa affaren ringde min kara syster, sa vi hann prata lite och de lat som om dom haft en bra helg nere pa landet!

Nu sitter jag bara har framfor dator och ska snart forflytta mig till tvn. For hela min familj ska precis aka ivag pa en cykel tur, sa jag ska passa pa att slappa i soffan medans dom e borta!
Och sen ska jag ut och springa! Jag har absolut ingen som helst lust, men jag SKA ut och springa!
Och imorn borjar jobbar veckan igen, jag onskar att helgen var lite langre! men veckorna gar sa fort har, sa snart e de anda fredag igen!

Uppdatering

Har nu varit ut och gatt i ca en och halv timme! kanns mycket battre, kanner mig inte sa sur langre! Lite motion och Ville Valo i horlurarna gor susen!

Har oxa hunnit med att ata lite lunch, jordgubbar,morotter och en massa melon blev de. mums

Sa nu ska jag slanga mig in i duschen och sen forsoka ta de lite lugnt innan jag borjar jobba!


Sur som en citron..

Igar kvall efter "olyckan" var jag skit sur, jag hade ju sett fram emot att spendera kvallen med Jessie, vi skulle ata pa Mexicanaren och kolla pa film.
Men istallet blev de till att kolla pa nagra Laguna Beach avsnitt ( jag alskar Laguna Beach) for att forsoka gora mig sjalv lite gladare, men de funkade inte.
Sen kollade jag pa Smoking Aces's med mina vardforaldrar. Konstig film, men de hande nat hela tiden sa den var helt okey!

Idag nar jag vaknade var jag fortfarande lika sur om inte surare. Har precis atit lite frukost och ska ut och springa senare och hoppas att de gor mig lite gladare. Ska jobba ikvall och kommer val doda ungarna om jag inte blir gladare tills dess!

Stenskott!

Jag fick ett litet stenskott pa rutan pa vagen till Jessie sa de blidde till att vanda om och aka hem igen. Och nu sitter jag hemma och kommer ha trakigt hela fredags kvallen. Och imorn jobbar jag sa de kommer bli
en skit trist helg!

image117

image118

Hmm

Jag var helt sakert pa att jag uppdaterade forra veckan men nu verkar de som de inlagget ar sparlost forsvunnet!
hmm konstigt.

Man- fredag for veckan var de bara jobb jobb och jobb.. I fredags morse akte jag till moster Maria for vi skulle aka och shoppa pa outlet mallet som ligger uppe i Everett, jag hade fredag ledig eftersom hela min famil skulle pa brollop och skulle vara borta fredag- mandag.,

Oh innan jag akte till min moster var jag tvungen att aka och ta blodprov och kolla att min lever inte tar skada av mina mediciner och jag fick en jakla prao elev som skulle ta blodet, de funkade inte i armen sa dom tog de ur handen.. Usch

Men men sen upp till Maria och gora lite shopping, jag kopte foljande:

Converse med amerikanska flaggan pa.
Jogging skor.
Keps.
HIM skiva.
2 linnen, Tommy Hilfiger
Tjocktroja TH
Stor vaska TH
4 ogonskuggor
2 tshirtar Levis
Parfym Chanel Chance

Och nar vi shoppat fardig akte vi hem till Maria och vi grillade, och sen runt 9 akte jag hem.
Lordags vet jag inte vad jag gjorde, Jag vet att jag kollade pa nagar Lost avsnitt. jag alskar Lost
Och sondag gjorde jag nog inget heler.

Och idag var jag toppade haret lite granna!
Men nu kom familjen hem sa jag ska ta och vara lite social..