Hinder!

Austin

Sag Hinder igar kvall! Skit bra som vanligt.. Helt underbara!

Hinder!

Jag gillar verkligen mina vardfroraldrar och sa, men seriost hur svart kan de vara att forsoka halla huset rent under helgerna nar jag inte jobbar! Nej lat allt vara sa att jag kan ta hand om allt pa mandagen! Diska, tvatta, damnsugga och vika klader SAMTIDIGT som jag ska underhalla barnen! For jag tanker fan inte stada nar jag inte jobbar!

Aimees mamma,lillerbror och kompis e har nu. Och pa torsdag kommer Andres mamma och pa fredags kommer Jessies pappa..
Mina foraldrar kommer i januari, 3 manader tills dess!

Jag kanner mig almant nere idag och jag har ingen lust att ga till skolan idag!

Men en sak som gor de battre e att jag pratar med Lita pa msn! Saknar dig!
Och att precis nar jag borjade skriva de har inlagget spelade dom Lips of an Angel pa mtv.
Alskar HInder! 6 dagar tills jag ska se dom live! Langtar som fan! Jag och Aimee pa roadtrip i min alskade Volvo, som jag forovrigt inte har ett bra namn pa an! Jag fick min kamera idag sa jag ska ta kort pa min alskade volvo sa far ni se skonheten!

Nej nu ska jag ga ut och promenera!
Bye bye then!



"MakeDamnSure"

Dagens lat; "MakeDamnSure"-Taking Back Sunday
Jag gillar TBS, dom e grymma!


Idag e de sondag, och solen skinner, skit skont!
Har inte skrivt sen i tisdags.. Jag skrev att  jag skulle till Starbucks. Och till Starbucks akte jag, men jag kan inte komma ihag om de var kul, men jag kommer ihag att de var kallt som fan for att vi var tvungna att sitta ute!

Onsdag gjorde jag de vanliga, sova, ata, dator, promenad och sen hamat ungarna och pa kvallen glo pa tv!

Torsdag gorde jag nog inget, Jonas var hemma hela dagen och sen pa kvallen gjorde jag inget.

I fredags gick vi pa bio, och pa nat konstigt satt fick vi for att vi skulle se Flicka, som e en hast film, vi satt i en biosalong i 2 timmar och sag en javla hast film! Den var val okey men inte mer an de. Fan jag vet inte ens varfor vi fick for oss att se de, lr jo jag vet, de var en snygg kille med i den!

Sen igar lordag gick jag och Aimee ut och gick 1 timme och 40 min, vi var duktiga. Sen pa kvallen bar de av till Anna Bananas (man maste saga de pa engelska for att de ska lata kul) fodelsedagskalas som var hemma hos en rysk kille men super stort hus och pool. Synd bara att de var for kallt att bada!
Fest hela kvallen. Jag var nykter! Jag tog Jessies bil hem kl 4 i morse! Fosta gangen pa 4 manader jag tvungen att anvanda vanster foten nar jag korde! Men de gick bra! inga karringstopp har inte!

Sen vid 9 imorse fick jag ett mezz av Jessie dar de stog, e du vaken jag vill hem. For Jessie var kvar och sov pa festen! Sa upp och hoppa och in i bilen och hamta dom, men nu e jag hemma. Och sa fort jag e klar med detta ska jag ga och sova en stund!


Lita: Lae saknar Lita! De e som Ronny utan Ragge! Hade fan velat varit med igar!

Linda; Jag lovar man kan nog ha otur mer an 21 ar i rad! Jag e fan 21 ar och typ 2 manader och jag har fortfarande otur. Och jag lovar jag kommer ha otur tills jag kommer hem! Och om jag fortfarande har otur nar jag kommer hem sa ska jag borja kopa mina katter, sa jag hinner kopa typ 40 st innan jag e 35. Jag ser sa fram emot att vara den galna tanten med 40 katter. Lr den som blir i hop parad med nan slemmig javel pa parmiddagarna! Saknar dig!

Kim: Fan va kul att hora fran dig! De var lange sen! Du maste lova mig att du blir totalt shitfaced (full som fan) pa din fodelsedag! Ta en drink for mig! nej fan ta 3 drinkar for mig! Och fan de e klart vi ska ut och festa nar jag kommer hem! Da ska vi bli facking javla shitfaced! De ska bli kul!

Och alla ni andra dar hemma, Saknar er! Kommer hem om ca 8 - 20 manader. Ses da!

Btw har kopt en ny kamera, den kommer imorgon, sa snart far ni bilder pa bloggen oxa!

Bye bye then!

Boston

Dagens lat: "Boston"- Kommer inte ihag vad bandet heter, nat pa A.


Jag e fan beroende av musik!
Jag lyssnar pa musik sakert 80 procent av min vakna tid!
Forut nar jag bodde i sverige lyssnade jag bara musk i bilen lr typ pa fester!
Nu har jag musik pa jamt! De kanns som att de hjalper en ga igenom livet pa nat satt! Fan va tontigt de lat, men anda!

Jobbar hela dagen idag och sen starbucks ikvall!
Sallad till lunch! Jag och jonas akte och gjorde lite grosseryshopping.. de var ganska kul faktiskt!

Fan Lulun fick svara av Ebba, de e ganska grymt!
Ska kolla pa tvn nu.. Mtvs musik kanal sa klart! Och Fuse forstas!!

Bye bye then

"Hate (I Really Dont Like You)"

Dagens lat: "Hate (I Really Dont Like You)"- Plain White T's

Jag kanner mig arg! Men den har gor de lite battre iaf!
http://www.youtube.com/watch?v=rAeIGYJVktg

Men men mindre an 2 veckor till Hinder konserten!
Cirka 4 veckor till Vancouver resan om jag aker med!
Cirka 6 veckor till Panic! at the disco!
Och cirka 8 veckor tills vi flyttar tillbax till huset!

Och dar i mellan:

Jonas fodelsedag
Anyas fodelsedag
Lucia, som vi svenskar ska visa for vara americanska foraldrar.
Hanukka (lr hur de nu stavas)
Andres fodelsedag
Jessies fodelsedag
Aimees fodelsedag
Thanksgiving
Halloween
 

Jakla massa fodelsedagar!

Men men Peace out


Liar

Dagens lat: "Liar"- Taking Back Sunday

Har precis atit lite lunch med Jonas, han at mack &cheese, jag at sallad!

Kommer inte ihag vilken dag jag skrev senast! Jag tror att jag skrev i tisdag! Fan dagarna gar sa jakla fort har!
I tisdags kvall gick jag till Starbuscka for att traffa alla, men de var inte sa mycke folk som var dar.. de var ganska skont, hela mitt "gang" var dar forutom Aimee som kommer hem pa sondag! JIPPIE!
Och en ny svensk kille som hette Anton var dar! Han var en trevlig Goteborgare! VIlket gor vart evig tjafs om vem som pratar den riktiga svenska annu lite svarare! De e ju lixom, jag och Andre som pratar Stockholmska, lr Andre pratar riktigt javla ful stockholmska, jag pratar riktigt svenska och sen har vi Mikalea som komme fran gnallbaltets mittpunkt Eskilstuna, Och Jessie fran Skara, Gabbie fran Malmo och nu Anton fran Goteborg!

Men men igar gjorde jag inte sa mycke kandes som om jag jobbade hela dagen aven fast jag egentligen var ledig, men jag var tvungen att kora Di och ungarna till Anyas skola vid 11 och sen hamta dom vid 3 och borjade jag jobba pa riktigt och jobbade till 9! Och idag har jag jonas hemma hela dagen, men snart ska vi aka ivag pa hans gymnastiklektion! Sen ikvall maste jag ga pa aupair mote.. jag vill inte! Men de e bara en timme!


Jag vet arligt inte om jag hatar honom! Man far ett helt annat perspektiv nar man e sa langt hemifran!

Perfect Situation

Dagens lat: Perfect Situation- Weezer

Sorry att jag inte skrivit pa lange!

I fredags jobbade jag och sen pa kvallen at jag, Andre, Jessie, Mikalea, Ellie och Gabbie och nagar andra tjejer pa Cheescake factory och sen gick vi och sag The Guardian. En mycket bra film, ga och se den!

Pa lordagen gjorde jag inte sa mycke pa dagen. Pa kvallken akte vi till Kirkland och at en fantastiskt god middag pa en restaurant som hette Kaktus, Dit kommer vi ga igen!

Igar akte jag, Andre och Mikaela till Ikea.. Fan Ikea e underbart, vi inhandlade Ballerinakakor och Marabou.. mmmm mums!

Och idag korde jag ungarna till skolan sen e jag ledig till kl 3 och sen jobbar jag till 6 och aker direkt till finska kursen efter de!

Ska kopa ny kamera nu i veckan sa snart kommer de en del bilder!

Camisado

Dagens lat: Camisado- Panic! at the Disco


Jag har shoppat!
2 skor och en jeans klanning! Jag e mycke nojd!
Allt pa Urbanoutfitters!
Mer uppdatering kommer imorgon!

The Only DIfferece Between Martyrdom and Suicide Is Press Coverage

Dagens lat: The Only Difference Between Martyrdom and Suicide Is Press Coverage- Panic! at the disco


Jag vet att jag inte skrivit pa lange.. men jag inte varit sa mycke vid datorn den har helgen!

Ja i fredag jobbade jag hela kvallen eftersom de var Di och Noahs date night.. Inga problem alls, ungarna var jatte snalla!

Pa lordag ag gjorde jag inte sa mycke, Andre och den nya svenska aupairen, Michaela kom forbi och vi satt i vardagsrummet och tjatra. Sen skjutsade vi hem Michaela och jag och Andre bagav oss av in mot Seattle till Marcus fodelsedagparty.. Borjade lite segt, men de kom igang.. Jag var ju nykter sa jag sag de som mitt uppdrag att fa alla andra sa fulla som mojligt.. Jag lyckades ritkigt bra med Andre! Jag larde kanna lite nytt folk, en massa tyskar. Jag fick vara bartender for den rikigta bartender dackade efter 2 timmar! Men folk gillade mina drinkar som egentligen bara var allt jag kunde hitta pa bordet ihop blandat i ett glas! Sen runt 1 am fick jag skjuts av Martin hem.. vilket var skit skont.. Jag skulle ju egentligen sovit pa golvet hos Marcus, men de var inte sa attraktivt nar jag var nykter!

Sen pa sondag gjorde jag inte att alls forens pa kvallen, da jag andre jessie och michaela skulle ga och se The guardian, men de var 1 timme och 45 min tills den borjade. Sa vi bestamde oss for att se Jackass 2 istallet! Fan jag skratta sa jag grat.. basta filmen pa lange, bara alskade den! Och Jessie och jag satt och kommentera hur snygga Bam var hela tiden!

Igar korde jag ungarna till skolan och sen sov jag 2 timmar till och sen gick jag pa en promenad och sen hamtade jag ungarna fran skolan och gjorde inget efter jag slutat jobba..

Idag har jag haft Jonas hemma hela dagen, ganska trevligt faktiskt. Sen blir de Starbucks ikvall som vanligt! Men innan Sb en promenad sa klart! Jag har promenerat 8 dagar i rad nu! De e riktigt bra!

Bye bye then!