Paolo Nutini

Kl 7 igar kvall ringde NIkki och fragade om jag och Elle vill ga och se Paolo Nutini. Nikki skulle ha gatt med en kompis men kompisen hade skadat sig och dom satt pa akuten..
Sa jag skyndade in i bilen for att hamta Elle.. Konserten skulle ju borja kl 7, visseligen var de forbanden men vi var ju tvungen att parkera och allt. Och de kan vara ganska svart i Seattle. Men vi hittade till vara platser nar forbandet hade 1 lat kvar, sa de var perfekt..
De var en kul konsert for Paolo e fran Scottland och ingen i publiken fattade vad han sa mellan latarna, och de var oxa valdigt svart att forsta vad han sjong.. Men de var nog for att han var hog lr full lr till och med bada delarna!

Bokat och klar

Nu e resan hem till Sverige bokad! Jag aker hem den 6 okt men kommer till Sverige forst den 7e och sen aker jag hem igen den17 okt!

Och den 25 okt aker jag till Las Vegas!

Svart val!

Kul att jag kanske maste valja mellan farfars begravning lr Jessies fodelsedag!
Men Jessie sa att de var okey att jag missade Las Vegas resan.
Och familjen dar hemma har sagt att de e okey att jag inte kommer hem,,
Men fan jag vill inte valja!

Fredag

Igar kom samtalet! De som jag vetat skulle komma men sa jag absolut inte vill ha.
Mamma ringde och berattade att farfar hade gatt bort. Aven fast jag visste att de skulle handa snart sa var de ett stort slag i ansiktet! Men anda kanns de sa overkligt nar jag e har!

Jag vill jatte garna aka hem till begravningen, men problemet ar att mitt visum inte tillater mig att komma in i USA igen  om jag aker till Sverige..
Jag kan aka hem och sen aka upp till ambassaden och ansoka om nytt visum, men dom kan neka mig de, vilket inte skulle vara sa kul. Sarskilt inte nar jag har en Vegas och LA resa planerad OCH betald!

Men jag tror att de blir av att aka hem till begravningen, de e de som kanns ratt!

Men vi far se, beslut tas pa mandag.


Torsdag

You can be my black Kate moss tonight!- Har jag sjungigt hela eftermiddagen.. De e Kanye West nya singel "Stronger"

Har haft en rikigt piss dag idag!

Skriver mer nan annan dag. orkar verkligen intejust nu! Sorry

Onsdag

Idag fick jag borja senare, for jag ska jobba lite senare an vanligt. Sa jag fick aran att borja kl halv 1 alltsa om 15 min! Vilket e ganska skont. men lite sma trakigt. Har varit en trakig formiddag, har inte gjort nagot alls.. Bara tagit de lugnt! Nu pa eftermiddag ska jag och Anya aka hem till Arzu och saga hej da till henne, for hon aker till La imorn och sen vidare till NY och sen tillbax till Tyskland!

Pa tall om tyskland, sa har Julia fatt hoppa over ett ar pa hennes utbildning sa hon kommer att bli klar redan nasta ar! Sa jag maste se till att spara lite pengar sa att jag akn aka ner och titta pa hennes avslutnings dans i juli!

I helgen har jag ingen anning om vad som hander, ska nog ta de lugnt och spara pengar till Las Vegas och LA.

mmmm

Fan min HIM skiva som jag bestallde skulle ha kommit idag. Men de har den inte gjort! Jag har mailat och fragat var den ar, sa jag hoppas att jag far svar imorn! For jag vill ha den NU!
Som tur e har jag ju min Zune sa jag laddade ner skivan till den, men jag kan ju inte lyssna pa den i bilen!

Idag har jag jobbat hela dagen, Jag och Jonas var pa fotboll och sa har vi spelat spel.

Nu e jag ensam hemma for familjen akte och skulle kopa en regnjacka till Anya eftersom de tydligen ska regna har i Seattle i 2 veckor framover!

Men nu ska jag hoppa in i duschen!

Malin!

Uppdatera din blogg nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Cash

Jag trodde att jag hade lite extra cash den har manaden. Men ack sa fel jag hade!

BSB, Las Vegas och Prison Break

Idag fick jag bestama middags musik. Jag bestamde mig for att kora en Backstreet Boys platta med alla deras hitar! Min vardpappa diggade inte riktigt BSB..
Nasta gang jag far bestamma middagsmusik ska jag spela Spice Girls! Men de kommer nog droja ett tag innan jag far valja igen!



Nu e de ca 6 veckor kvar tills jag och Jessie drar till Las Vegas! Fan va kul de ska bli!


Om 10 min borjar nya sasongen av Prison Break.. Men jag vill inte se reklam pauserna sa jag later DVR spela in de och sen borjar jag kolla vid halv 9 istallet sa kan jag spola forbi reklamen! Grymmt bra plan!


Mandag typ 5 min senare

Jag vet inte om jag har sagt de, men den 10 november sa ska jag se HIM live igen och pa lordag kanske jag ska se The Used om pengarna racker till! Musik e mitt liv!

Mandag

De gick bra att jobba i lordags. Vi akte till parken och sen kakade vi pa Burger Master.
Pa sondag hade Arzu avskeds grill fest. De var riktigt trevligt! De trakigt att hin aker hem pa torsdag, kommer sakna henne!
I morse var jag pa gymmet och simmade ett tag. Och sen har jag kollat pa tv och last lite skvaller tidningar!
Mamma ringde oxa, vilket var trevligt!

Snart kommer Anya hem och sen maste vi hamta Jonas.

Har hort rykten om att Martin spydde 5 ggr pa flygplanet efter fredagens fest.! Stackarn!

Lordag

Igar va vi pa middag med Jessies mamma och hennes pojkvans dotter som e har och besoker.. De var jag, Jessie, Jessies mamma (forstas) pojkvannens dotter Sara, Elle, Nick. Vanessa, Martin och Markus.. De var trevligt. Fast nar man e sa mangs sa hinner man inte prata med alla!
Efter middag akte nastan alla (utom Jessie, hennes mor och Sara) vidare till Genes hus dar de vara askedsfest for Martin. Festen var helt okey aven fast de bara var en massa nya aupairer som vi inte kande..
Vi akte hem relativt tidigt, men nar vi skulle saga hej da till Martin en sista gang sa kunde vi inte hitta honom! Jag tror att han dackat nan stans!

Men idag blir de iaf att jobba ikvall och imorn blir de avskeds fest for Arzu!


HIM- Kiss Of Dawn

Nya HIM videon.

Avenged Sevenfold

A7X e ett av minna favorit band och dom slapper snart en ny platta..
Och dom ger ut sma teasers som e riktigt roliga! 

The Used- Tunnel

De har e en av mina favorit latar just nu!
Jag har aldrig gillat The Used innan men jag borjar gilla dom mer och mer! Aven fast de e lite emo!
Tyvarr finns de ingen musik video till laten, vilket e lite trakigt!

Torsdag

Igar (onsdag) korde jag ivag ungarna till skolan och sen akte jag till min moster och vi skulle aka och shoppa lite fodelsedags presenter till mina foraldrar och en present till min syster och hennes pojkvan. Jag kopte aven en jatte fin tjocktroja till mig sjalv! Men nu kanner jag lite angest for jag gjorde av med massa pengar, men den tanken far jag sla undan! Kontot e lite halv tomt!

Idag har Jonas varit hemma hela dagen, runt 10 akte vi pa hans fotbolls traning. Och sen blidde de lunch och sen sov Jonas en stund for han blir alltid trott efter traningen..
Vid 3 kom Anya hem och jag borjade stada och at vi middag och sen ivag till Anyas fotbolls traning!

Ikvall ska jag se till att stada mitt rum ocn i morgon ska jag till gymmet medans ungarna e i skolan och pa kvallen ska vi ata middag med Jessies mamma som e pa besok fran Sverige. Och efter de blir de avskeds fest for Martin!

Pa lordag blir den gymmet pa dagen och jobba pa kvallen.

Och pa sondag blir de gymmet och pa eftermiddagen ska jag pa avskedsfest for Arzu!

Tisdag eftermiddag

Jag var pa gymmet i morse kl 5 och simmade,, de var duktigt,,
Nu haller jag pa att laga mat at ungarna sen ska jag kora Anya till Fotbollen!

Tisdag

Justin Timberlake konerten var underbar! Hela showen vara bara fantastisk.. En av dom basta konserterna jag varit pa.. OCH han spelade Dick In Box, (han hade precis vunnit en Emmy for den laten) vilket gjorde de hela annu battre!
Mer uppdatering och kanske lite bilder imorn!

Tisdag, (fast de kanns som mandag)

Ja i lordags akte vi allsa till Bumbershoot, ve var dar ca kl 11 pa morgonen och vi hangde dar tills kl 11 pa kvallen..
Vi sag Gym Class Heroes och Panic at the disco och massa annan onkand musik.. Jag var nastan langst fram under GCH och Panics framtradanden. Men publiken var helt galen sa jag orkade inte sta dar hela tiden! Nar jag vaknade pa sondag morgon sa bestamde jag mig for att jag inte orkade aka till Bumbershoot den dagen och att jag inte hade rad att betala $ 35 till.. Sa jag tog en lugnt dag hem istallet. Pa kvallen kom mina vardforaldrars kompisar over de var riktigt kul.. Och av dom fick vi gratis biljetter till bumbershoot pa mandagen. Pa mandagen akte hela familjen till BS och var da ri nagara timmar, sen tog jag de lugtn..
Idag borjade Anya skolan igen vilket var skit skont.. Sa imorn e jag ledig nagra timmar pa dagen.. Nuy ska jag ata appel paj som jag lagade tidigare idag!

Fredag

Fick aran att borja kl 11.30 imorse.. Men jag var aldelses for lat for att gora nat vetigt med tiden, sa jag sov och kollade pa tv istallet.. Anledningen till att jag borjade senare ar for att jag jobbar just nu.. Lr jobbar och jobbar, vi kollar pa High school musical. Ettan allsa. For den e saaaaaaa mycket battre an tvaan!

image153

Nu i helgen ska jag pa
Bumbershoot en stor musik festival har i Seattle!
Dom som jag ska se ar:

Fergie
Panic at the Disco
Black Rebel Motorcycle Club
+44
The Shins
Gym Class Heroes
Sean Paul
Kings Of Leon
Och massa, massa fler..


Jag haller oxa pa planera min resa runt jul och nyar.. Hela familjen aker ner och firar jul i LA. Vi aker ner den 22 och den 26 aker jag nog till San Diego och solar i 2 dagar och sen den 28 tillbax till LA och tar 2 dagar dar och sen upp till San Fransico och sen flyger hem den 31:a. Men vi far se, de har e bara i planering stadiet an sa lange, pengarna kanske inte racker! Men jag hoppas, for de blir nog super kul!